Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (3.23 secunde)
Emil Boc a precizat ca PD a mandatat o echipa condusa de Sorin Frunzaverde, vicepresedintele formatiunii, pentru a purta discutiile politice cu PN¥CD.
Influenti, simboluri si businessmeni La categoria influenti, oameni care, desi nu au functii publice, politice, administrative, dar au o influentaa mai mare asupra celor care iau decizii, primul loc il ocupaa Gigi Becali (foto), urmat de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Naastase, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mugur Isaarescu.
PSD Bucuresti nu ia masuri ireale In acelasi timp, presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat marti seara, la finalul unei sedinte cu liderii de organizatii, ca organizatia Bucuresti nu va lua nicio masura in privinta fostului presedinte PSD Adrian Nastase, fara o baza reala.
In timp ce Solomon isi declara fara ezitare dragostea pentru primarie, viceprimarului Sorin Iordache nu-i prieste munca in administratie. ... La polul opus, viceprimarul Sorin Iordache nu vrea sa mai auda de primarie dupa finalizarea mandatului.
Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu. ... Democratul Sorin Frunzaverde nu pare a avea nici el prea multe sanse, cel putin din perspectiva liberalului Tariceanu, dar nici a PD, in randurile caruia ocupa esalonul doi.
Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, fiecare asociatie de proprietari va primi cereri si declaratii pe propria raspundere de la familiile si persoanele singure cu venituri nete de pana la cinci milioane de lei/membru de familie.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Consilierul municipal craiovean PSD Cristian Cretu, recent pus pe lista propunerilor de excludere din partid de catre presedintele PSD Dolj, Ion Calin, din cauza unui vot in Consiliul Local Craiova contra interesului politic pesedist, va ramane la mila organizatiei de cartier, a precizat ieri presedintele Filialei Craiova, Sorin Iordache.
Directorul Serviciului Public de Salubritate Craiova, Sorin Ciobanu, il sustine pe primar, afirmand ca Ministerul Mediului a comunicat oficial Primariei Craiova ca poate demara actiunile pentru amenajarea unui incinerator de deseuri menajere netoxice, intrucat regiunea Oltenia beneficiaza de dreptul de a arde intre 10.000 si 20.000 de tone de reziduuri anual.
El a afirmat ca spera sa aiba un contracandidat la alegerile pentru presedintia PSD, care ar trebui sa se desfasoare anul viitor, in discutie fiind senatorul Sorin Oprescu.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca declaratiile liderului filialei, Sorin Oprescu, privind o eventuala candidatura la conducerea partidului au fost interpretate in organizatie drept o dorinta a acestuia de a fi vicepresedinte in echipa lui Mircea Geoana.
Astfel, dupa ce Teodor Atanasiu si-a dat ieri demisia din functia de ministru (ce-i drept, suspendat) al Ministerului Apararii Nationale, la doar cateva minute a fost facut anuntul potrivit caruia noul sef al Armatei este democratul Sorin Frunzaverde.
Democratul Sorin Frunzaverde a depus ieri juramantul de investitura in functia de ministru al Apararii, in fata presedintelui Traian Basescu, in cadrul unei ceremonii desfasurate in prezenta premierului Calin Popescu-Tariceanu, la Palatul Cotroceni.
Desi a fost convins de colegi sa nu candideze la presedintia PSD, Sorin Oprescu ramane un critic foarte acid al actualei conduceri social-democrate.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a trimis pe colegul sau de partid, deputatul Marian Sorin Paveliu, la psihiatru. ... Deputatul Marian Sorin Paveliu a raspuns ca Morega a actionat la ordinul ministrului sanatatii:
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, l-a criticat ieri dur pe presedintele formatiunii, Mircea Geoana, care ar duce partidul in jos, pe o panta periculoasa, si a acuzat "manevrele de culise" indreptate impotriva sa dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.
Deputatul PNL Sorin Paveliu a declarat vehement ca se va alatura platformistilor, motivand ca proiectele prezentate public de acestia referitoare la redresarea partidului il reprezinta.
In alta ordine de idei, lupta pentru suprematie in PSD se va duce intre Mircea Geoana, Sorin Oprescu si Antonie Iorgovan, batalia cea mare urmand sa se duca insa intre primii doi.
Sorin Oprescu si-a prezentat, ieri, demisia din functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. ... Mi-ar fi placut sa-si continue munca la Bucuresti", a fost de parere Mircea Geoana, cel care va coordona, ca urmare a demisiei lui Sorin Oprescu, si PSD Bucuresti.
Fostul subprefect al judetului Harghita Dezsi Iosif Zoltan (UDMR) a fost numit ieri, prin decizie a premierului Tariceanu, in functia de presedinte al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat, in locul lui Sorin Vicol (PC), care a demisionat odata cu retragerea PC de la guvernare.
google-analytics.com